Fizetős PC programok ingyen

Adobe Photoshop CS6 Trial LETÖLTÉSE INGYEN MAGYAR

ps_1.png

 

A termék eredeti ára: 699USD (2017)

Töltsd le a Adobe Photoshop CS6 13.0.1 programot teljesen ingyen!

 A termék magyar nyelvet is tartalmaz!

A LETÖLTÉSHEZ KATTINTS A KÉPRE!

 

Nem kell megvásárolnod, ha le is töltheted! Ez a program full licenszes (teljes verziós). A program telepítője tartalmazza a patcheléshez / crackeléshez szükséges fájlokat, és a telepítéshez útmutatót magyar nyelven.
Oldalunkon rengeteg fizetős programot megtalálsz, amit teljesen ingyen letölthetsz. és igyekszünk felrakni a frissen megjelenteket is! Használd a fenti kereső funkciót, hogy rátalálj egy adott programra! Segítségért, információkért görgess leljebb!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Az Adobe(R) Photoshop(R) CS6 szoftver korszerű képi varázslatot, izgalmas, új kreatív beállításokat és villámgyors működést kínál. Az új tartalomérzékeny funkciókkal retusálhat és remek terveket, valamint filmeket készíthet az új és újraálmodott eszközökkel és munkafolyamatokkal. 

 

SEGÍTSÉG:

Letöltés: Kattints fentebb a program logójára! Bejön egy oldal (adf.ly), ahol várnod kell 5 másodpercet [reklámblokkolót kapcsold ki], majd kattints a Skip Ad gombra! Ezután bejön egy másik oldal (GigaPeta), ami visszaszámol 10 másodperctől. A képen szereplő biztonsági számsor begépelése, és a Download gomb megnyomása után azonnal elindul a letöltés.

Telepítés: Ha nincs még fenn a gépeden, töltsd le a WinRAR fájlkicsomagoló programot az internetről, telepítsd fel! A letöltött fájlt csomagold ki így: jobb klikk a fájl ikonra - Kicsomagolás ide. Minden programnál eltérő a telepítés menete, de nem kell aggódnod, egy szöveges dokumentumban mindent részletesen leírtunk, mit hogyan csinálj! Ezt a dokumentumot 'olvassel.txt', vagy 'readme.txt' néven keresd a kicsomagoló fájl mappájában! Ha a leírtak szerint feltelepítetted a programot, el kell indulnia a programnak. Ha ez mégsem így történne, az alábbiak lehetnek az okai:

- alacsony hardver : nézz utána a telepített program rendszerigényének
- nem megfelelő bit : egyes programok lehetnek 32 és 64bit-esek : egy 64 bit-es gépen futtatható a 32 bit-es program, ellenkező esetben viszont nem : nézz utána, hány bites a géped!
- nem megfelelő képernyőfelbontás : nézz utána a program minimális képernyőfelbontásának, majd arra állítsd át a monitort. Bár ez egy viszonylag ritka eset.
- nincs internetkapcsolat : a programok futtatásához nem szükséges internetkapcsolat általában, de előfordulhat, hogy mégis.
- Néhány programcsomagnál előfordulhat, hogy kicsomagolásnál a WinRAR jelszót kér. Ez a hiba bizonyos böngészőknél fordul elő, mikor letöltés közben sérül a fájl. Ha ezt a hibát tapasztalod, sajnos, ismét le kell töltened a játékfájlt, annyi különbséggel, hogy az 'install.rar' névből kitörlöd a '.rar'-t, és simán, 'install' névvel töltöd le. Ezután már működni fog, viszont ellenkező esetben haszontalan ez a módszer.

Reméljük sikerrel feltelepítetted a játékot! Ha mégsem, további segítséget a vizsla46@gmail.com címen kérhetsz, szívesen válaszolunk minden kérdésre!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

tags:
programok ingyen, pc programok ingyen, számítógépes programok ingyen letöltése, fizetős programok ingyen, teljes programok ingyen, eredetiprogramok ingyen, adobe programok ingyen, sony programok ingyen, photoshop programok ingyen, program teljes verzió, új programok ingyen, fizetős szoftverek ingyen, szoftverek ingyen, windows programok, mac programok, fizetős ingyen, teljes program ingyen, pc program teljes ingyen letöltés, aktiváló kóddal, aktiváló kód, termékkulcs, termékkulcs generátor

süti beállítások módosítása